Нові повідомлення у блозі

Вхідні двері в Крюківщині

Надайте своєму будинку чи квартирі індивідуальність з якісними вхідними дверима, не виїжджаючи з Крюківщини! Ви можете вибирати між моделями зі стандартними розмірами та виробами, виготовленими за індивідуальним замовленням. Крім величезної колірної гами, вам доступні матеріали обробки такі як МДФ накладки, оцинкована сталь і порошкове фарбування. Крім того, доступні різноманітні декор та технічні деталі.

Вхідні двері в Крюківщині магазин

Відкрийте широкий асортимент вхідних дверей для багатоквартирних будинків або комерційних приміщень за доступною ціною.

Колірні рішення вхідних дверей

Вхідні двері, як візитна картка будинку, є центром уваги. Тому дизайн відіграє важливу роль. Насамперед, ви можете вибрати з великого асортименту дверних полотен. Вони можуть відбивати традиційний стиль заміського будинку, мати металеві вставки або великі скляні поверхні.

Також ви визначаєте колір вхідних дверей у тон фарбі фасаду та вікон. Залежно від матеріалу проводиться сублімування металу або використовуються декоративні плівки VINORIT, стійкі до зовнішніх дій. Актуальна тенденція – вхідні двері сірого, антрацитового або навіть дерев'яного кольору.

Вхідні двері антрацит

Вхідні двері антрацитового кольору створюють візуальну стабільність лише за рахунок кольору. Вони вважаються ультрасучасними та можуть використовуватися гнучко. Як додаткові елементи часто використовуються скляні вставки або, зокрема, металеві молдинги.

Вхідні двері імітація дерева

Таким чином, ви зможете привнести частинку природи прямо у свій будинок і по-справжньому насолодитися теплою, затишною атмосферою.

Коричневі вхідні двері

Коричневі вхідні двері відкривають безліч можливостей. Він може бути потужним постановочним або сяяти в сучасному, яскравому вигляді. Він особливо добре гармонує з природними квітами та доступний у різних матеріалах.

Сірі вхідні двері

Сірі вхідні двері стають все більш популярними. Колір доступний у різних тонах, що по-різному переливаються залежно від денного світла. Це дає вам універсальну прикрасу для вашої вхідної зони.

Білі вхідні двері

Білі вхідні двері виглядають елегантно та поза часом. Вам не набридне спокійний нейтральний колір, такий як білий. На даний момент за складською програмою виготовляються білі вхідні двері лише з внутрішньої сторони.

Краща теплоізоляція завдяки новим вхідним дверям

Гарний тепловий захист – вирішальна перевага сучасних дверей. Перш ніж купувати двері, обов'язково слід перевірити їх теплоізоляційні властивості. Тепловий захист означає: взимку тепло залишається всередині, а холод зовні, а влітку, у спекотні дні, тепле повітря залишається зовні, а приємна прохолода – усередині будинку. Чималий внесок у це роблять сучасні двері з теплоізоляційними властивостями, так званим, терморозривом. Після встановлення ви не тільки покращите мікроклімат у приміщенні та, таким чином, підвищите комфорт у будинку, але й забезпечите значну економію витрат на електроенергію.

Відчувайте себе комфортно зі зламостійкими дверима

Крадіжки зі зломом відбуваються щохвилини по всій країні. Це може статися з будь-ким у будь-який час. Тому дуже важливо максимально утруднити проникнення грабіжників усередину будинку чи квартири.

Зупиніть грабіжників у буквальному значенні – за допомогою протизламних вхідних дверей. Існують різні системи з кількома варіантами блокування. Вбудовані замикаючі системи та замки ефективно запобігають проникненню грабіжників через вхідні двері і тим самим забезпечують максимальну безпеку.

Петлі вхідних дверей піддаються сильним навантаженням залежно від частоти використання. Тому видатну якість та довговічність мають тут особливо високий пріоритет. Для вхідних дверей, що відкриваються назовні, слід використовувати антизрізи, щоб запобігти доступу грабіжників навіть після того, як петлі були зрізані.

Звукоізоляція – приємна тиша та спокій

Відпочинок – найважливіша передумова гарного самопочуття і, передусім, спокійного сну. Однак не у кожному житловому будинку це можливо. Якщо ви живете в багатоквартирному будинку або на вулиці, ви можете використовувати сучасні вхідні двері, щоб ефективно знизити шум і забезпечити приємний спокій.

Встановлення нових вхідних дверей

Покупка вхідних дверей завжди означає видалення старих дверей і встановлення нових. Необхідний точний замір, особливо якщо ви хочете купити двері індивідуального розміру. Правильний розмір отвору будівлі, в яку будуть встановлені двері, є вирішальним фактором.

Необхідно виміряти:

  • висота прорізу;
  • ширину отвору;
  • глибина отвору (тобто товщину стіни).

Також важливо з самого початку чітко розуміти, який напрямок відкриття ви віддаєте перевагу для своїх дверей. Приступати до встановлення нових вхідних дверей можна тільки після того, як усі підлоги укладені та оздоблені.

Адреса магазину вхідних дверей у Крюківщині:

Крюківщина (Вишневе), вул. Молодіжна 28

Сайт: metaldoors.com.ua

Телефони: +38 (098) 199-86-42, (093) 135-25-75

Posted in: Блог

Leave a comment