Нові повідомлення у блозі

Білі двері в інтер'єрі

Міжкімнатні та вхідні двері відіграють ключову роль в оформленні інтер'єру будинку. Вони не тільки служать функціональним елементом, але можуть значно вплинути на загальну атмосферу і стиль приміщення. То чому білі двері стали популярними в інтер'єрному дизайні і як вони можуть додати світлу гармонію у вашому будинку?

Зміст:

 

Чому вибирають білі двері?

Вибір міжкімнатних дверей ставить власника нерухомості перед важливим рішенням. Вони повинні стилістично відповідати іншій обстановці та створювати єдиний образ, адже міжкімнатні двері квартири чи будинку формують весь зовнішній вигляд. Білі двері особливо вічні та добре поєднуються з більшістю інтер'єрів. Незалежно від того, чи віддаєте перевагу класичним меблям або сучасному дизайну, білі двері одночасно елегантні і прості. Вони повинні залишатися у використанні протягом тривалого часу та залишатися привабливими на довгі роки. Саме тому дуже модні сьогодні білі двері – будь то прості, з гладкою поверхнею, у стилі кантрі чи класично елегантні.

Який білий колір красивіший?

Білі двері дуже популярні, тому пропонуються у різних варіантах. Найдешевший варіант – гладкі прості білі двері, які виглядають елегантно. У виробництві використовуються як екошпон, ПВХ плівка або УФ-фарби на водній основі. У білій палітрі кольорів в основному ґрунтуються на кольорах RAL. Для білих дверей найчастіше використовують чистий білий колір RAL 9010 для дверей з екошпона та ПВХ плівки та дуже схожий продукт для дверей із білою фарбою. Різниця в яскравості невелика, обидва пофарбовані з матовим відтінком.

Внутрішнє наповнення білих дверей

Тільки якісніший варіант гладких білих дверей складається з дерев'яного дверного полотна з поверхнею ПВХ і трубчастого ДСП як наповнення. Трубчасте ДСП для білих дверей є дуже гарним, майже розкішним варіантом усіх наповнювачів і забезпечує помірну звукоізоляцію і високі показники ізоляції. Такий варіант використовується у будівельних проектах. Внутрішня частина дверей визначає якість, стійкість та вагу дверей.

Внутрішнє наповнення білих дверей

Двері білі зі спеціальними стільниковими вставками – для невисоких вимог та економ ремонту. Трубчасті пиломатеріали являють собою гарний компроміс між картонними стільниками та більш міцними деревостружковими плитами, які механічно дуже стійкі, а також забезпечують звукоізоляцію та ізоляцію.

Білі двері стилю Прованс

Двері Прованс або двері заміського будинку в основному покриті фарбою. Завдяки наявності скла та решітки на ньому вони створюють невимушену атмосферу. Скло, що використовується, являє собою одношарове сатиноване скло товщиною 4 мм, яке також легко чиститься і стійко до подряпин. Барвисті аплікації з розплавленого скла або вкриті декоративним камінням зі скла та гранованого огранювання стануть родзинкою білих дверей у квартирі.

Білі двері стилю Прованс в інтер'єрі

За допомогою кутових вирізів для освітлення можна досягти сучасної форми дверей білого кольору. Скляні вставки, що піддаються піскоструминній обробці, напівпрозорі, але непрозорі для наскрізного погляду. Привабливе піскоструминне та дизайнерське скління може поставлятися як безпечне скління, що дає батькам душевний спокій у разі незначної аварії.

Дизайнерські двері білого кольору

Дизайнерські двері білого кольору передають жвавість та свіжість, а стильні пази створюють гармонійні акценти. Вони мають високоякісну білу лакову поверхню, виготовлену з водорозчинного лаку, який наноситься на дверне полотно та коробку. Рельєфні пази, горизонтальні або поздовжні, створюють цікавий та сучасний вигляд білих дверей. Сучасні фрезеровані з'єднання створюють легку тінь та забезпечують позачасовий вигляд.

Дизайнерські двері білого кольору в інтер'єрі

Дизайнерські двері випускаються з легкими вирізами вздовж або впоперек. Цілком особливим дизайном є двері з пілястрами. Вони вставляють у білі двері, а кругла поверхня забезпечує виняткове відображення світла на білих дверях. Прямолінійність по ширині та довжині надає білим дверям класного вигляду і надає кожній вітальні дуже сучасного вигляду.

Білі двері зі світловими смугами створять цікаві та елегантні акценти у вашому будинку. Скління з піскоструминною обробкою особливо привабливе у вигляді верхньої світлової смуги з міськими мотивами, яка адаптується до різної висоти світлових смуг і створює збалансоване співвідношення. Скління, врізане в полотно дверей, не має помітних штапиків, що забезпечує однорідну поверхню білих дверей. Багато дизайнерських ідей можна використовувати з дверима зі скляними рамами, а білі двері створюють відкриту, прозору атмосферу. Можна вибирати між прямими, вузькими, широкими та вигнутими світловими смугами, які розставлять незвичайні акценти у кожній квартирі.

Вхідні білі двері до квартири

До вхідних дверей у багатоквартирних будинках висуваються особливі вимоги, насамперед у галузі звукоізоляції, теплоізоляції та захисту від злому.

Вхідні білі двері в квартиру в інтер'єрі

Для кліматичних класів також пропонуються різні продукти для білих дверей. Кліматичний клас для квартирних дверей між квартирою та опалювальними коридорами та кліматичний клас для квартирних дверей між квартирою та неопалюваними коридорами. Білі двері роблять кімнати ідеальними – візуально чи функціонально.

Сучасні чи традиційні – двері виготовляються в Україні та мають найвищу якість. Перегляньте великий каталог білих дверей, не виходячи з власного будинку всією сім'єю, і якщо вам все ще потрібна будь-яка інформація , наші досвідчені співробітники будуть раді надати вам інформацію або пораду.

Posted in: Блог

Leave a comment